Πιέρος Σωτηρίου: Σε συνέντευξη για τον νεογέννητο γιό του “Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια… Αλλάζω πάνες”

Πιέρος Σωτηρίου: Σε συνέντευξη για τον νεογέννητο γιό του “Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια… Αλλάζω πάνες”

DATA[

Καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή Super Mondayήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Πιέρος Σωτηρίου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιού του Σοφοκλή. “Νιώθω πολύ χαρούμενος, νιώθω λίγο παράξενα, αλλά ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ καιρό μαζί με τη γυναίκα μου. Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια, δεν τον αφήνουμε ούτε λεπτό από τα ματιά μας”

Πρόσθεσε επίσης πως αλλάζει πάνες και ο ίδιος “Ξυπνάμε και οι δύο γιατί ένας σωστός άντρας πρέπει να βοηθά την γυναίκα του… Η ώρα 4-6 είναι η σειρά μου (γέλια). Έχω αλλάξει πάρα πολλές πάνες μέχρι τώρα”

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE