Πιέρος Σωτηρίου: Σε συνέντευξη για τον νεογέννητο γιό του “Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια… Αλλάζω πάνες”

Πιέρος Σωτηρίου: Σε συνέντευξη για τον νεογέννητο γιό του “Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια… Αλλάζω πάνες”

DATA[

Καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή Super Mondayήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Πιέρος Σωτηρίου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιού του Σοφοκλή. “Νιώθω πολύ χαρούμενος, νιώθω λίγο παράξενα, αλλά ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ καιρό μαζί με τη γυναίκα μου. Κάνουμε σαν μικρά παιδάκια, δεν τον αφήνουμε ούτε λεπτό από τα ματιά μας”

Πρόσθεσε επίσης πως αλλάζει πάνες και ο ίδιος “Ξυπνάμε και οι δύο γιατί ένας σωστός άντρας πρέπει να βοηθά την γυναίκα του… Η ώρα 4-6 είναι η σειρά μου (γέλια). Έχω αλλάξει πάρα πολλές πάνες μέχρι τώρα”

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE