Δεν έχει αρκετούς παίκτες για να παίξει με ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ! Το έξτρα ΠΡΟΒΛΗΜΑ που προκύπτει με τους μικρούς…

Δεν έχει αρκετούς παίκτες για να παίξει με ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ! Το έξτρα ΠΡΟΒΛΗΜΑ που προκύπτει με τους μικρούς…

Ο εκ. Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 αναφέρθηκε και σε ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε τόνισε αρχικά ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια ένδειξη αν θα γίνει το ματς με την ΑΕΚ ενώ δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες για να αγωνιστούν. Και στη συνέχεια εξήγησε ότι πέρα από τα κρούσματα και οι παίκτες της Κ19 προέρχονται από αγωνιστική απραξία αφού εδώ και ένα μήνα περίπου τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών έχουν διακοπεί με απόφαση της κυβέρνησης.

Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η κατάσταση για τον ΑΠΟΕΛ αφού και να βρει παίκτες από την ομάδα Νέων θα προέρχονται και αυτοί από αγωνιστική απραξία!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πετεβίνου σε ερώτηση αν θα γίνει το ματς με ΑΕΚ:

«Αυτή δεν είναι η ουσία. Εξετάζεται από τους νομικούς μας. Δεν έχουμε καμιά ένδειξη για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Έχουμε αναφέρει και ενημερώσει την ΚΟΠ για όλα. Περιμένουμε την απόφαση της ΚΟΠ. Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες για να παίξουμε, αν και θα κοιτάξουμε να εγγράψουμε κάποια παιδιά. Και αυτό γιατί όταν είχαν τα κρούσματα Εθνικός και Νέα Σαλαμίνα το πρωτάθλημα Κ19 παιζόταν κανονικά ενώ τώρα έχουν διακοπεί αυτά τα πρωταθλήματα και είναι αδρανοποιημένα εδώ και ένα μήνα. Αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν, όμως, να ανταποκριθούν; Δεν έχουν κάνει προπόνηση για ένα μήνα, λόγω των διαταγμάτων».

The post Δεν έχει αρκετούς παίκτες για να παίξει με ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ! Το έξτρα ΠΡΟΒΛΗΜΑ που προκύπτει με τους μικρούς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE