Ερευνες σε διάφορα γραφεία στη Λάρνακα για το θέμα των πολιτογραφήσεων - Tι θα ανακαλύψει η Αστυνομία;

Ερευνες σε διάφορα γραφεία στη Λάρνακα για το θέμα των πολιτογραφήσεων - Tι θα ανακαλύψει η Αστυνομία;

Έρευνες διεξάγονται από το πρωί από κλιμάκια του αρχηγείου Αστυνομίας, σε διάφορα γραφεία στη Λάρνακα σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστούν στοιχεία όσον αφορά το θέμα των πολιτογραφήσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί και συνεχίζονται δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων που εξασφαλίστηκαν από το Δικαστήριο.

Οι έρευνες διεξάγονται σε δικηγορικά και άλλους συγκεκριμένους χώρους στη Λάρνακα, με τα συγκεκριμένα πρόσωπα να φέρεται να εμπλέκονται στο θέμα των πολιτογραφήσεων με βάση το πόρισμα Καλογήρου.

Από τα γραφεία και τους άλλους χώρους οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να παραλάβουν έγγραφα και άλλα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έλαβε την απόφαση για τη διεξαγωγή της έρευνας αφού αξιολογήθηκαν τα στοιχεία που βρίσκονταν ενώπιον της και μετά την εξασφάλιση των δικαστικών ενταλμάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

VIDEO - Φωτιά στην Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα - Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση, κοντά σε σπίτια οι φλόγες

Με το πρώτο φως της μέρας ξεκίνησαν τα εναέρια μέσα την προσπάθεια να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα στα Μεσοχώρια της Εύβοιας. Οι επίγειες δυνάμεις παρέμειναν όλη τη νύχτα στο σημείο, δίνoντας μάχη με τις φλόγες που απειλούν σπίτια, καλλιέργειες και το φυσικό περιβάλλον.

BEST OF TOTHEMAONLINE