ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το εμβόλιο είναι αρχή του τέλους αλλά όχι το τέλος της προσπάθειας τονίζει ο Υπ. Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το εμβόλιο είναι αρχή του τέλους αλλά όχι το τέλος της προσπάθειας τονίζει ο Υπ. Υγείας

Φτάσαμε ένα χρόνο μετά την εκδήλωση της πανδημίας στο πάρα πέντε της έκδοσης εμβολίου όπως ενημέρωσε ο Υπουργός Υγείας στην έναρξη της διάσκεψης τύπου για την παρουσίαση του πλάνου.

«Το εμβόλιο είναι αρχή του τέλους αλλά όχι το τέλος της προσπάθειας» τόνισε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου διευκρινίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τις μάσκες μας αλλά και την αποστασιοποίηση.

«Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το μήνυμα της σημερινής συνέντευξης τύπου. Η ανακάλυψη του εμβολίου θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στους φίλους και τους συγγενείς μας. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τον κόσμο που τηρεί τα μέτρα. Αναγνωρίζω τις ανησυχίες επαγγελματιών και του κόσμου που κλονίστηκε η εμπιστοσύνη του. Έγνοια μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.» σημείωσε ακόμη ο Υπουργό Υγείας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE