ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τη συμβολή των δρόμων για έξοδο προς Λάρνακα, λόγω δύο οδικών συγκρούσεων, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για την τροχαία κίνηση, προς Λεμεσό.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE