«ΧΡΥΣΑ» ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Διάκριση από τις Αρχές στις έρευνες – Προειδοποίηση για άλλους

«ΧΡΥΣΑ» ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Διάκριση από τις Αρχές στις έρευνες – Προειδοποίηση για άλλους

Όπως πρώτο το ThemaOnline σας ενημέρωσε, έχουν πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου έρευνες σε δικηγορικά γραφεία μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν από το πόρισμα Καλογήρου.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τις Αρχές για το πόρισμα Καλογήρου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά, για το γεγονός ότι ενώ στο πόρισμα Καλογήρου αναφέρονται τόσο το γραφείο Ανδρέα Δημητριάδη ΔΕ.ΠΕ. στη Πάφο, όσο και το γραφείο Χάρη Κυριακίδη ΔΕ.ΠΕ. στη Λάρνακα, έχουν επιλέξει να ερευνήσουν μόνο το γραφείο του Χάρη Κυριακίδη ΔΕ.ΠΕ.

Σύμφωνα ωστόσο με το Υπουργείο Εσωτερικών, το γραφείο Ανδρέα Δημητριάδη ΔΕ.ΠΕ. στη Πάφο, ήταν πάροχος για 272 πολιτογραφήσεις και ενώ στο εν λόγω πόρισμα έχουν αναφερθεί και άλλα δικηγορικά γραφεία και λογιστικά, οι αρχές έχουν επιλέξει να ερευνήσουν μόνο το συγκεκριμένο γραφείο στη Λάρνακα.

Το γεγονός αυτό από μόνο του προκαλεί την κοινή γνώμη καθότι δεν διενεργήθηκαν έρευνες ταυτόχρονα σε όλους όσους αναφέρονται στο πόρισμα Καλογήρου, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι πλέον να είναι και προετοιμασμένοι για ενδεχόμενες έρευνες και…ο νοών νοήτω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE