ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστελνε αισχρά μηνύματα σε παιδιά και προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού για σεξουαλικούς σκοπούς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστελνε αισχρά μηνύματα σε παιδιά και προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού για σεξουαλικούς σκοπούς

Στη σύλληψη ενός 54χρονου κάτοικου της επαρχίας Λευκωσίας προχώρησε η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας άγορας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς καθώς και αποστολής μηνυμάτων άσεμνου και αισχρού περιεχομένου. 


Της σύλληψης του προηγήθηκε καταγγελία που τον φέρει να συνομιλούσε με ανήλικο πρόσωπο μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και να προσπαθούσε να συναντηθεί μαζί του για σεξουαλικούς σκοπούς. 

Μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβησαν στην οικία του εν λόγω προσώπου όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 21 φορητές μονάδες αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, τρία κινητά τηλέφωνα, μια ταμπλέτα και 15 σκληροί δίσκοι αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων. 

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE