Δρ. Κολιού: Η δυνατότητα για χαλάρωση των μέτρων και το θετικό της κατάστασης που δίνει ελπίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Κολιού: Η δυνατότητα για χαλάρωση των μέτρων και το θετικό της κατάστασης που δίνει ελπίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολες και κρίσιμες η επόμενες μέρες για το θέμα της πανδημίας το νησί καθώς όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν χαλαρώσεις τις μέρες των εορτών.

Ελπίδα ότι θα αρχίσουν να αποδίδουν τα μέτρα εκφράζει η Δρ. Μαρία Κολιού. Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», αναφέρει πως τα περιστατικά είναι πολλά καθημερινά, ωστόσο τονίζει πως είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα καθώς έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες που τα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ.

Για το σενάριο χαλαρώσεων τα Χριστούγεννα είπε ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση η επιδημιολογική ομάδα να κρίνει αντικειμενικά την κατάσταση: «Τι θα επιτραπεί και πως θα επιτραπεί είναι θέμα των Αρχών του τόπου. Δεν μπορώ εγώ να το προβλέψω. Αν υπάρξει δυνατότητα ο Υπουργός θα χαλαρώσει τα μέτρα, όλα όμως εξαρτώνται από τους αριθμούς.», είπε η Δρ. Κολιού.

Τέλος η Δρ. Κολιού σημείωσε πως το μόνο θετικό της κατάστασης είναι ότι δεν έχει αυξηθεί πίεση στο σύστημα υγείας και η κατάσταση παραμένει σταθερή.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE