LIFESTYLE

GNTM: Έφτασε μία ανάσα πριν τον τελικό αλλά τελικά αποχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου

GNTM: Έφτασε μία ανάσα πριν τον τελικό αλλά τελικά αποχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου

Η πεντάδα του ημιτελικού ολοκλήρωσε τη νέα δοκιμασία, που θα καθόρισε ποιοι θα προκριθούν στην τετράδα για να διεκδικήσουν τον τίτλο του τρίτου κύκλου του GNTM.

Η νέα πρόκληση μόδας είχε στοιχεία περιπέτειας και δράσης, καθώς τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε “fashion υπερκατασκόπους”.

Ατσαλάκωτοι, πλην δραστήριοι, οι πράκτορες-μοντέλα, κλήθηκαν να ποζάρουν σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη: αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Φτάνοντας σε ένα ακόμα πλατό, οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους και τις εντυπωσιακές τους λήψεις. Για κάποιον ή κάποια, όμως, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε «απέναντι» από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι του STAR!

Μία ανάσα πριν από τον τελικό έφτασε ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα σocial media.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top