Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Που μυαλό για ποδόσφαιρο…

Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού «κτυπάει» αρκετό καιρό την Κύπρο και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει… ανέγγιχτο.

Πολλά κρούσματα στις ομάδες, αναβολή προπονήσεων, αναβολές αγώνων, και άλλα πολλά. Μερικοί σύλλογοι, δεν βγάζουν καν… 18άδα, ενώ δεν σταματά εδώ όλο αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι εταιριών δεν είναι οι μόνοι που νόσησαν, αφού έγινε ένα μικρό… μπάχαλο και με τους διαιτητές την αγωνιστική που μας πέρασε, με αλλαγές της τελευταίας στιγμές σε όλα, σχεδόν τα ματς που παίχθηκαν.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE