ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεμπροστιάζουν ΔΗΣΥ και Αβέρωφ οι συντεχνιακοί της CYTA! «Αναξιόπιστοι και ασυνεπείς με τις δεσμεύσεις του προεκλογικά..»

Ξεμπροστιάζουν ΔΗΣΥ και Αβέρωφ οι συντεχνιακοί της CYTA! «Αναξιόπιστοι και ασυνεπείς με τις δεσμεύσεις του προεκλογικά..»

Η συντεχνία ΠΑΣΕ - ΑΤΗΚ με ανακοίνωση της εκφράζει έντονη δυσφορία και απογοήτευση για το γεγονός ότι, όπως αναφέρει, ο αρχηγός του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου "κινδυνολογεί και προδιαγράφει δήθεν κατάρρευση της Cyta".

"Ανησυχούμε για τις επαφές που είχε στην Ουάσιγκτον με κύκλους του ΔΝΤ όπου έθεσε την θέση για τις επιλογές των εργαζομένων, ερήμην των ιδίων, στη απουσία συνεννόησης και διαλόγου, μια πάγια ως αποδεικνύεται τακτική", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως "πέραν του ότι δημιουργεί εύλογες απορίες ως προς την σκοπιμότητα και προφανώς δεν είναι η εκφρασθείσα ευαισθησία για τους εργαζομένους, ξενίζει και προκαλεί αυτή του η έγνοια για τις αποκρατικοποιήσεις στη δεδομένη χρονική συγκυρία, όταν ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι φωνές του καταλογίζουν ιδιοτελείς σκοπιμότητες και ξεπούλημα σε ιδιωτικά συμφέροντα".

Η συντεχνία κάνει λόγο για αντιφατικές και ακραίες τοποθετήσεις του κυβερνώντος κόμματος για τις ιδιωτικοποιήσεις, "όταν προεκλογικά η θέση ως εκφράστηκε δια του τότε προέδρου, ανέφερε γραπτώς ότι τάσσεται ξεκάθαρα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ημικρατικών οργανισμών και θα ενεργούσε για να αποτρέψει την ενεργοποίηση της πρόνοιας του μνημονίου, ενώ σήμερα δια στόματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, παρουσιάζεται σαν αναγκαιότητα που την χρειάζεται η οικονομία".

"Η ασυνέπεια προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών πράξεων, μπροστά στις προκλήσεις που υπάρχουν στο προσκήνιο, δημιουργεί αναξιοπιστία αλλά και ανησυχία για το παρόν και το μέλλον μας. Διερωτόμαστε στη βάση των αντιφατικών δηλώσεων των αξιωματούχων του κόμματος, αν τυχόν τούτο δεν αποτελεί κοροϊδία, τότε σίγουρα αποτελεί υφαρπαγή της ψήφου και ηθικά τουλάχιστον δεν νομιμοποιεί τις σημερινές τροχοδρομούμενες ενέργειες του κ. Αβέρωβ Νεοφύτου σαν προέδρου του κυβερνώντος κόμματος, για το συγκεκριμένο θέμα", προστίθεται.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top