ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ομόνοιας στις αιχμές ΑΠΟΕΛ για Παπασταύρου και καραντίνα: «Ειδική άδεια τη δεύτερη φορά…»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ομόνοιας στις αιχμές ΑΠΟΕΛ για Παπασταύρου και καραντίνα: «Ειδική άδεια τη δεύτερη φορά…»

Στις δηλώσεις, πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Πάφο για την 14η αγωνιστική, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, απάντησε και στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τον πρόεδρο των πρασίνων, Σταύρο Παπασταύρου λέγοντας πως δεν έμεινε σε καραντίνα.

Διαβάστε επίσης: Α. Δημητρίου: «Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είχε συμπτώματα και δεν απομονώθηκε – Αν δεν ισχύουν τον καλούμε να πει την πραγματικότητα»

H τοποθέτηση του:

Για την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και την «μπηχτή» προς Παπασταύρου: «Ο πρόεδρος έχει έρθει 2 φορές στην Κύπρο από τη μέρα που ξεκίνησε η πανδημία. Τη μια φορά είχε μπει σε περιορισμό. Τη δεύτερη φορά εξασφάλισε ειδική άδεια και του επιτρεπόταν να ακολουθεί το πρωτόκολλο που ακολουθούσε η ομάδα».

The post ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ομόνοιας στις αιχμές ΑΠΟΕΛ για Παπασταύρου και καραντίνα: «Ειδική άδεια τη δεύτερη φορά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE