Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή – BINTEO

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή – BINTEO

Μία συνάντηση μεγατόνων ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το φινάλε του J2US! Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day καλεσμένη στον τελικό πρόκειται να είναι η Άννα Βίσση.

Έτσι για πρώτη φορά η καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια θα συναντήσει τη Δέσποινα Βανδή με την οποία φημολογείται ότι είναι σε κόντρα εδώ και δεκαετίες.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το βίντεο στο lifenewscy (πατώντας εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE