ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tηλεφωνική επικοινωνία Aναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ

Tηλεφωνική επικοινωνία Aναστασιάδη με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου στα πλαίσια της συχνής επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης των δύο ηγετών.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ συζήτησαν για την κατάσταση αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της. Ταυτόχρονα, εξέφρασαν την προσδοκία ότι τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται, πλέον, ανά το παγκόσμιο, θα μπορέσουν να αποδώσουν, ούτως ώστε να μετριαστεί η περαιτέρω επιβάρυνση των οικονομιών και να αποφευχθεί η δημιουργία πρόσθετης αβεβαιότητας στους πολίτες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον κ. Νετανιάχου για τα τεκταινόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο και αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, οι οποίες απειλούν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.

Τέλος, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να διατηρήσουν τη συχνή μεταξύ τους επικοινωνία, τα οφέλη της οποίας ήδη καρπούνται οι λαοί των δύο κρατών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top