ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ρεβεγιόν με περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ρεβεγιόν με περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας

Τη διατήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊο την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση. 

«Για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συστήνουμε σε όλους αυτές οι γιορτές να μην είναι αφορμή για συγχρωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε το άνοιγμα από αύριο των υπηρεσιών μανικιούρ-πεντικιούρ, ενώ ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας νέα επικοινωνία Μητσοτάκη - Ιερώνυμου για το ζήτημα των εκκλησιών. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει διπλή λειτουργία κατά την προτεραιότητα και την απόφαση που θα λάβει η Εκκλησία μας. Ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα ή αύριο».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top