Voice: Ξεσήκωσαν τους πάντες Σταρόβας και Μουζουράκης τραγουδώντας – ΒΙΝΤΕΟ

Voice: Ξεσήκωσαν τους πάντες Σταρόβας και Μουζουράκης τραγουδώντας – ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια των Knockouts ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στη σκηνή του “Τhe Voice” μαζί με τον βοηθό του στο παιχνίδι, Δημήτρη Σταρόβα.

Πρώτος ανέβηκε στη σκηνή ο δημοφιλής κιθαρίστας και τραγουδιστής και ο Σάκης Ρουβάς όρμηξε δίπλα του ξαφνιάζοντάς τον!

Τελικά, τη θέση του πήρε ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης και ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία απίθανη μουσική συνύπαρξη. Εκτός από το ταλέντο τους οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν και το χιούμορ τους και τα είπαν επί σκηνής στα σαλονικιώτικα, καθώς από εκεί έχουν καταγωγή και οι δύο.

Έτσι, όλα τα τραγούδια που ερμήνευσαν τα είπαν με “λα” και κανέναν άλλο στίχο για να τιμήσουν την πόλη τους!

Ανάμεσα στα κομμάτια που επέλεξαν να πουν ήταν και το “Σήκω χόρεψε συρτάκι” που ξεσήκωσε τον Σάκη Ρουβά.

Τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης είπε το “Dance me to the end of love” του Λέοναρντ Κόεν.

Δείτε το βίντεο με την συνάντηση Μουζουράκη Σταρόβα στο lifenewscy (πατώντας εδώ)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.