Πρώτη μέρα τηλεκπαίδευσης για τα Λύκεια με βάση το Διάταγμα - Απογοήτευση για τους εκπαιδευτικούς

Πρώτη μέρα τηλεκπαίδευσης για τα Λύκεια με βάση το Διάταγμα - Απογοήτευση για τους εκπαιδευτικούς

Πρώτη μέρα με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης στα Λύκεια τις Κύπρου σύμφωνα με το νέο Διάταγμα.

Εκαπαδευτικοί και μαθητές απο το χώρο του σπιτιού τους θα διδάσκονται απο τη Δευτέρα τα μαθήματα τους.

Το Υπ.Παιδείας φρόντισε να ενισχύσει με τεχνικό εξοπλισμό μαθητές , σχολεία και εκπαιδευτικούς. Έγιναν όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, αναβαθμίσεις στα συστήματα.

Απογοήτευση ωστόσο για την προσέλευση εκπαιδευτικών για την διενέργεια rapid test, καθώς το Σαββατοκυρίακο μόλις 710 εκπαιδευτικοί προσήλθαν στα σημεία και έκαναν το τέστ.

Ανάμεσα σε αυτούς τους 710, οι 7 βρέθηκαν θετικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE