Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Πάφου FC – Η ανακοίνωση

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Πάφου FC – Η ανακοίνωση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει για τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (14/12, 19:00) με αντίπαλο την Πάφος FC, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε πως σε χθεσινό (12/12) διαγνωστικό έλεγχο εντοπίστηκε ένας ποδοσφαιριστής θετικός στη νόσο COVID-19.

Σε σημερινό (13/12) διαγνωστικό έλεγχο, όλα τα δείγματα που λήφθηκαν ήταν αρνητικά».

Διαβάστε επίσης: 

Πόσους παίκτες έχει στην αποστολή του ο Μπεργκ και περιμένει την Πάφο FC – Επίσημη ενημέρωση

 

The post Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού στην Ομόνοια ενόψει Πάφου FC – Η ανακοίνωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE