Έχασε την ευκαιρία για τη μοναξιά της κορυφής

Έχασε την ευκαιρία για τη μοναξιά της κορυφής

Δεν κέρδισε η Τότεναμ. Δεν κέρδισε η Τσέλσι. Δεν κέρδισε η Σίτι, ούτε η Γιουνάιτεντ, αφού ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι. Σε μια τέτοια αγωνιστική το… κερασάκι που έλειπε ήταν να μην κερδίσει και η Λίβερπουλ. Και πράγματι. Η ομάδα του Κλοπ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των υπολοίπων και παρ’ όλο που γνώριζε πως με νίκη στο Λονδίνο θα πήγαινε μόνη στην κορυφή, έμεινε στο 1-1.

Και μάλιστα… γλιτώνοντας, αφού η Φούλαμ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, σημείωσε ένα γκολ και κρατούσε τη νίκη μέχρι και το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης, όταν ο Σαλάχ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός πως βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος. Έκαναν ό,τι ήθελαν, κατάφεραν να προηγηθούν με καταπληκτικό γκολ του Ριντ στο 25′, έχασαν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για το 2-0 μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Η Λίβερπουλ ήταν αγνώριστη, με τα πλάνα να πηγαίνουν συνεχώς στον έξαλλο Κλοπ, ο οποίος ωρυόταν προς τους παίκτες του για την εικόνα τους. Μια εικόνα που άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τους πρωταθλητές να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες και να βρίσκουν τελικά την ισοφάριση από την άσπρη βούλα. Σε ένα φάουλ του Βαϊνάλντουμ, η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη της Φούλαμ, ο Σαλάχ το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αφού στη συνέχεια οι reds δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ νίκης.

Πηγή: www.to10.gr

 

The post Έχασε την ευκαιρία για τη μοναξιά της κορυφής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE