Δαμιανού: «Η ΑΕΚ για 60 λεπτά ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια κέρδισε – Δείξαμε περισσότερο σεβασμό απ΄ ότι έπρεπε»

Δαμιανού: «Η ΑΕΚ για 60 λεπτά ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια κέρδισε – Δείξαμε περισσότερο σεβασμό απ΄ ότι έπρεπε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “ΑΕΚ Αρένα” μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σάββας Δαμιανού.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ για 60 λεπτά ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Σχεδιάσαμε ένα πλάνο για να πιέσουμε πιο ψηλά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά το γκολ της ΑΕΚ βρήκαμε περισσότερους χώρους, κρατήσαμε μπάλες και πιέσαμε πιο ψηλά, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει το 1-0.

Γνωρίζαμε ότι ερχόμασταν σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι στην ΑΕΚ με καλά αποτελέσματα. Δείξαμε όμως περισσότερο σεβασμό απ΄ ότι έπρεπε και είναι αυτό που με προβληματίζει.

Ο δρόμος είναι δύσκολος και θα παλέψουμε για τους βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι εκεί και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τον εκπληρώσουμε».

Για τον Ντουβεντρού που προπονείται με την ομάδα είπε: «Εδώ και ένα με ενάμιση μήνα προπονείται με την ομάδα και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι η πρώτη μας μεταγραφή τον Ιανουάριο».

The post Δαμιανού: «Η ΑΕΚ για 60 λεπτά ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια κέρδισε – Δείξαμε περισσότερο σεβασμό απ΄ ότι έπρεπε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE