Πάπας Φραγκίσκος: «Προσευχηθείτε για μένα, έχω πρόβλημα υγείας»

Πάπας Φραγκίσκος: «Προσευχηθείτε για μένα, έχω πρόβλημα υγείας»

Ομιλία σε ηλικιωμένους και σε άτομα με ειδικές ανάγκες έκανε ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος, στην ιταλική πόλη Όστια.

Εκεί ο Πάπας ζήτησε από τους πιστούς να προσεύχονται για εκείνον, καθώς όπως ο ίδιος είπε, είναι ηλικιωμένος και άρρωστος.

«Ευχαριστώ τον Θεό που σε αυτή την κοινότητα οι ηλικιωμένοι και οι άρρωστοι έχουν φροντίδα. Όταν σε μια κοινότητα δεν υπάρχει φροντίδα γι' αυτούς τους ανθρώπους, τότε κάτι δεν πάει καλά με την κοινότητα. Σας ζητώ να προσευχηθείτε για μένα, είμαι ηλικιωμένος και λίγο άρρωστος, όμως δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό».

Πάντως όπως γράφεται ο Πάπας αν και είχε δηλώσει πως σε δημοσιογράφους πως αναμένεται να ζήσει μόνο δύο με τρία χρόνια, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι σοβαρό.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ο απολογισμός του Προέδρου Χριστοδουλίδη για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης

LIVE: Ο απολογισμός του Προέδρου Χριστοδουλίδη για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης

Στo Κυπριακό, την εξωτερική πολιτική, και την εσωτερική διακυβέρνηση θα επικεντρωθεί η διακαναλική συνέντευξη του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη συνέντευξη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE