Συλλήψεις δύο ατόμων στην Ρόδο με την κατηγορία της κατασκοπείας

Συλλήψεις δύο ατόμων στην Ρόδο με την κατηγορία της κατασκοπείας

Στις συλλήψεις δύο ατόμων, ελληνική υπηκοότητας, με την κατηγορία της κατασκοπείας, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στη Ρόδο.


Οι συλλήψεις έγιναν από την Κρατική Ασφάλεια και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., ο ένας από τους συλληφθέντες εργάζεται ως μάγειρας σε επιβατικό πλοίο, που εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια διασύνδεσης της νήσου Ρόδου με τη νήσο Μεγίστη (Καστελόριζο), ενώ ο δεύτερος εργάζεται στο τουρκικό προξενείο του νησιού. 

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας έχουν κατασχέσει φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους οποίους θα ελέγξουν εξονυχιστικά προκειμένου να δουν αν προκύπτουν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τους δυο συλληφθέντες.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.