ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 66 ασθενείς στο Νοσ. Αμμοχώστου - 13 μεταφέρθηκαν από ιδρύματα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 66 ασθενείς στο Νοσ. Αμμοχώστου - 13  μεταφέρθηκαν από ιδρύματα

Συνολικά 66 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Κυριακή 13/12 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Από τους 66 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι τέσσερις βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης.
 
Οι 13 από τους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο Αναφοράς μεταφέρθηκαν από διάφορα Ιδρύματα.
   
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 50 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE