ΚΥΠΡΟΣ: Μπέρδεμα με τις 5 αλλαγές και πάνε για ένσταση! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΚΥΠΡΟΣ: Μπέρδεμα με τις 5 αλλαγές και πάνε για ένσταση! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Επιστροφή στη δράση είχαμε σε Β’ και Γ’ κατηγορία μετά από τις προσωρινές διακοπές πρωταθλημάτων για τα μέτρα του κορωνϊού, ωστόσο, προέκυψε μπέρδεμα και θα υπάρξει ένσταση.

Συγκεκριμένα, για την 9η αγωνιστική στη Γ’ Κατηγορία, η Ελπίδα Αστρομερίτη επικράτησε με 5-0 της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς εντός έδρας, αλλά, όπως όλα δείχνουν δεν θα μετρήσει η νίκη της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι φιλοξενούμενοι θα προχωρήσουν σε ένσταση, διότι οι γηπεδούχοι, έκαναν 4 αλλαγές, ενώ δικαιούνταν μόνο 3.

Η εγκύκλιος που έλαβαν οι ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας από την ΚΟΠ και στάλθηκε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, αναφέρει πως θα μπορούν να κάνουν 5 αλλαγές από αυτή την αγωνιστική στη Β’ κατηγορία, και από την 10η στη Γ‘, δηλαδή, από την ερχόμενη «στροφή».

Δείτε φωτογραφία:

The post ΚΥΠΡΟΣ: Μπέρδεμα με τις 5 αλλαγές και πάνε για ένσταση! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Βίντεο: Το καμένο βαν, τα πυρά και οι σκιές πίσω από τη δολοφονία Δημοσθένους – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την άγρια δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία και Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Καρμίωτισσα», Σταύρου Δημοσθένους, που σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσό.