ΚΥΠΡΟΣ: Άσχημα τα νέα από οίκο ευγηρίας – Εντοπίστηκαν 12 κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ: Άσχημα τα νέα από οίκο ευγηρίας – Εντοπίστηκαν 12 κρούσματα

12 κρούσματα από 99 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος εργαστηριακού ελέγχου που διενεργείται σε οίκους ευγηρίας και άλλες δομές ανακοίνωσε το Σάββατο 12/12 το Υπ. Υγείας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για Γηροκομείο στην Ευρύχου ενώ τα 10 δέκα από τα 12 θετικά περιστατικά αφορούν ηλικιωμένους ενώ τα άλλα 2 μέλη του προσωπικού.

Στον οίκο ευγηρίας έχει σημάνει συναγερμός ενώ εντείνεται και η ανησυχία, αφού δυστυχώς ο κορωνοϊός έχει εισβάλει σε δομές που διαμένουν οι ευάλωτες αυτές ομάδες του πληθυσμού.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο 12/12  απεβίωσαν δύο συνάνθρωποι μας με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19.

Πρόκειται για Άντρα, ηλικίας 82 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας λκαι άντρα, ηλικίας 88 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, μετά από μεταφορά του από το γηροκομείο Παναγία, Επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE