Κετσπάγια: «Όλα με προβληματίζουν, αλλά…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Κετσπάγια: «Όλα με προβληματίζουν, αλλά…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το 1-1 με τον Ερμή Αραδίππου, είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη: 

«Ακόμα ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα αλλά δυστυχώς δεν πήραμε αυτά που έπρεπε. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που ό,τι πάρεις είναι κέρδος και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Βλέπουμε τη συνέχεια».

Η αστοχία στην επίθεση είναι αυτό που έφερε το αποτέλεσμα; Και αν σας προβληματίζει η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών… «Όλα με προβληματίζουν, αλλά όταν έχεις ευκαιρίες πρέπει να τις βάλεις. Δεν τις βάζεις, δεν κερδίζεις και αυτό ήταν σήμερα».

 

The post Κετσπάγια: «Όλα με προβληματίζουν, αλλά…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE