Προκλητικός Ερντογάν: Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Kύπρου και της Ελλάδας

Προκλητικός Ερντογάν: Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Kύπρου και της Ελλάδας

Προκλητικός εμφανίστηκε για πολλοστή φορά το Σάββατο 12/12 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής. 

«Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του. Η Τουρκία, ισχυρίστηκε, είναι υπέρ του διαλόγου και επίλυσης της προβλημάτων, και δεν θεωρώ σωστή τη στάση της ΕΕ. 

Στοχεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο ανέφερε ότι «είναι λάθος η ΕΕ να είναι υπό την ομηρία δυο κρατών πρέπει να γλιτώσει από τις πιέσεις». 

«Δε θα φτάσουν πουθενά τιμωρώντας τον δίκαιο αγώνα της Τουρκίας» είπε μάλιστα.  Σημειώνεται ότι ο τούρκος πρόεδρος δεν έκανε καμία αναφορά για τη Γαλλία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.