Προκλητικός Ερντογάν: Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Kύπρου και της Ελλάδας

Προκλητικός Ερντογάν: Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Kύπρου και της Ελλάδας

Προκλητικός εμφανίστηκε για πολλοστή φορά το Σάββατο 12/12 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής. 

«Η Ευρώπη πρέπει να γλιτώσει από την πίεση της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του. Η Τουρκία, ισχυρίστηκε, είναι υπέρ του διαλόγου και επίλυσης της προβλημάτων, και δεν θεωρώ σωστή τη στάση της ΕΕ. 

Στοχεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο ανέφερε ότι «είναι λάθος η ΕΕ να είναι υπό την ομηρία δυο κρατών πρέπει να γλιτώσει από τις πιέσεις». 

«Δε θα φτάσουν πουθενά τιμωρώντας τον δίκαιο αγώνα της Τουρκίας» είπε μάλιστα.  Σημειώνεται ότι ο τούρκος πρόεδρος δεν έκανε καμία αναφορά για τη Γαλλία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE