ΚΥΠΡΟΣ: Έμπλεξε άσχημα νεαρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα- Συνεχίζει να παραμένει στο κελί για σοβαρή υπόθεση

ΚΥΠΡΟΣ: Έμπλεξε άσχημα νεαρός Ελληνοκύπριος στα κατεχόμενα- Συνεχίζει να παραμένει στο κελί για σοβαρή υπόθεση

 Στη σύλληψη Τουρκοκύπριου αλλά και Ελληνοκύπριου προχώρησαν την Τρίτη 8/12 οι κατοχικές Αρχές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο μετά από επιχείρηση της ψευδοαστυνομίας στην κατεχόμενη Λευκωσία συνελήφθη ο Ahmet Kilisli και ένας Ελληνοκύπριος του οποίου δημοσιεύονται τα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται, στην κατοχή των δύο βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και την ίδια μέρα οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» με την «έδρα» να διατάζει την προφυλάκισή τους για δύο μέρες στα μπουντρούμια του ψευδοκράτους.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα πως για τη σύλληψή τους «ασκήθηκε η ανάλογη βία» αφού οι δύο φαίνεται πως προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.

Την Παρασκευή 11/12 οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν εκ νέου σε λεγόμενο 'Δικαστήριο' το οποίο ανανέωσε την κράτηση τους για άλλες 4 μέρες με τον νεαρό από τη Λευκωσία να κατηγορείται για εισαγωγή και κατοχικών ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE