ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Ποια πόλη έχει τις περισσότερες καταγγελίες; Παρανόμησαν και πολίτες και υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Ποια πόλη έχει τις περισσότερες καταγγελίες; Παρανόμησαν και πολίτες και υποστατικά

Στην καταγγελία 76 πολιτών και των υπευθύνων ενός υποστατικού προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας έγιναν συνολικά 5.115 έλεγχοι παγκύπρια.

Στη Λευκωσία έγιναν 1.220 έλεγχοι και υπήρξαν 14 καταγγελίες πολιτών. Στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 1.610 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 32 πολίτες. Στη Λάρνακα έγιναν 905 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 8 πολίτες, στην Πάφο έγιναν 670 έλεγχοι και έγινε η μία καταγγελία υπευθύνων υποστατικού και 14 καταγγελίες πολιτών. Στην Αμμόχωστο έγιναν 534 έλεγχοι και υπήρξαν 7 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου διενεργήθηκαν 161 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης.

Έγιναν επίσης 15 έλεγχοι από τη Λιμενική Αστυνομία χωρίς καταγγελία.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE