Ο γερμανός δημοσιογράφος φταίει για τα όσα λέχθηκαν!

Ο γερμανός δημοσιογράφος φταίει για τα όσα λέχθηκαν!

Η Ανόρθωση με μια λιτή ανακοίνωση ξεκαθαρίζει τα πράγματα μετά τις δηλώσεις του παίκτη της σε γερμανικά μέσα.

Αναλυτικά:

"Χθες το βράδυ, είδε το φως της δημοσιότητας συνέντευξη του ποδοσφαιριστή μας Τσινεντού Εντέ, σε τοπική έκδοση του γερμανικού αθλητικού περιοδικού «Kicker». Προφανώς υπήρξε κάποια παρερμηνεία των δηλώσεων του Εντέ, αφού ο δημοσιογράφος ανέμειξε τις δηλώσεις με τη δική του αφήγηση και άποψη. Κάτι για το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνονται τα κυπριακά ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής εκθείασε το επίπεδο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου – κάτι που είναι ευδιάκριτο σε όλο το άρθρο – και δήλωσε ότι κυπριακές ομάδες θα μπορούσαν να σταθούν ακόμα και στην Μπουντεσλίγκα. Θέλοντας να στηρίξει το επιχείρημά του, έφερε ως παράδειγμα τις κυπριακές ομάδες οι οποίες φέτος αγωνίστηκαν στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οτιδήποτε άλλο προστέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, αποτελεί άποψη του δημοσιογράφου και σε καμιά περίπτωση δεν δηλώθηκε από τον ποδοσφαιριστή, όπως είναι και λογικό άλλωστε".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.