Με τρεμάμενη φωνή η έναρξη του Δελτίου Ειδήσεων στο Σίγμα – «Είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου» – BINTEO

Με τρεμάμενη φωνή η έναρξη του Δελτίου Ειδήσεων στο Σίγμα – «Είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου» – BINTEO

Μάλιστα, την ώρα των εντάσεων βρισκόταν στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το οποίο είχε μια διαφορετική έναρξη λόγω των επεισοδίων.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Πέτρα Αργυρού ανακοίνωσε την επίθεση που δέχονται οι δημοσιογράφοι του σταθμού από διαμαρτυρόμενους.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια, σεβόμενοι τις Δημοκρατικές Αρχές και τι διαφάνεια, από την οποία κάποιοι φοβούνται και τρομάζουν. Με εντιμότητα, σοβαρότητα θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε την κοινή γνώμη και δεν θα επιτρέψουμε ούτε μια ανθρώπινη απώλεια, ούτε για οικονομικά συμφέροντα, ούτε για μικροκομματικούς και ψηφοθηρικούς εκβιασμούς. Εμείς είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου. Τα εκατομμύρια να τα αναζητήσουν αλλού» τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ThemaOnline  ]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE