Και ξαφνικά… Κωνσταντίνος Παναγή στο προσκήνιο!

Και ξαφνικά… Κωνσταντίνος Παναγή στο προσκήνιο!

Πρόβλημα προέκυψε με τον Φαμπιάνο στην Ομόνοια, αφού ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, έχει ένα μικροτραυματισμό στο δάκτυλο του χεριού του από την αναμέτρηση με την PSV και ίσως δεν προλάβει το ματς του τριφυλλιού με την Πάφο.

Αυτό σημαίνει πως… από το πουθενά, ο Κωνσταντίνος Παναγή γίνεται ο νούμερο 1 υποψήφιος να υπερασπιστεί στην εστία της ομάδας του για την 14η αγωνιστική.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, έχει να αγωνιστεί 14 (!) μήνες και θα είναι η μεγάλη του επιστροφή, αν εν τέλει, κληθεί να παίξει.

Τελευταία φορά που ήταν κάτω από γκολπόστ ο 26χρονος, ήταν στις 13 Οκτωβρίου του 2019, με την Εθνική Κύπρου στο παιχνίδι ενάντια στη Ρωσία, όταν και τραυματίστηκε, μένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έτερος πορτιέρο της Ομόνοιας Χαράλαμπος Κυριακίδης είναι εκτός λόγω τραυματισμού και αυτός.

The post Και ξαφνικά… Κωνσταντίνος Παναγή στο προσκήνιο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE