ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο 62χρονη

ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο 62χρονη

Θανατηφόρο ατύχημα στη Λάρνακα, το απόγευμα της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου. 

Το νέο θύμα της ασφάλτου είναι 62χρονη από το Ιράν, η AFSAR EFTACHARI, κάτοικος Λάρνακας, η οποία έχασε την Πέμπτη το απόγευμα τη ζωή της, σε τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε στη Λάρνακα. 

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 4.30μμ., όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 62χρονη στη λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου, στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό του δρόμου, όπου και ακινητοποιήθηκε. 

Η 62χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE