Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Ο Δρ. Αβραάμ Ηλία, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (11/12), στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ανέφερε πως πρόκειται για κοριτσάκι, ενώ προβλημάτισε τους γιατρός η ηλικία του νεογνού καθώς υπάρχει μια επιφύλαξη όσον αφορά την υγεία των παιδιών που είναι τόσο μικρά.
Χαρακτηριστικά είπε πως τα νεογνά δεν κινδυνεύουν από τον ιό, καθώς προκαλεί πυρετό, ανορεξία και γαστρεντερικές διαταραχές, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί στους γονείς μεγάλη ανησυχία.
Το κοριτσάκι θα παραμείνει λίγες μέρες μέσα μέχρι να βεβαιωθούν πως δεν τρέχει κάποια επίπτωση στην υγεία του και θα πάρει εξιτήριο.
Δείτε όσα είπε:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις