ΚΥΠΡΟΣ: Βρέφος 7 ημερών θετικό στον κορωνοϊό – Πως επηρεάζει τα νεογνά ο ιός – BINTEO

ΚΥΠΡΟΣ: Βρέφος 7 ημερών θετικό στον κορωνοϊό – Πως επηρεάζει τα νεογνά ο ιός – BINTEO

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε βρέφος 7 ημερών το οποίο νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ο Δρ. Αβραάμ Ηλία, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (11/12), στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ανέφερε πως πρόκειται για κοριτσάκι, ενώ προβλημάτισε τους γιατρός η ηλικία του νεογνού καθώς υπάρχει μια επιφύλαξη όσον αφορά την υγεία των παιδιών που είναι τόσο μικρά.

Χαρακτηριστικά είπε πως τα νεογνά δεν κινδυνεύουν από τον ιό, καθώς  προκαλεί πυρετό, ανορεξία και γαστρεντερικές διαταραχές, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί στους γονείς μεγάλη ανησυχία.

Το κοριτσάκι θα παραμείνει λίγες μέρες μέσα μέχρι να βεβαιωθούν πως δεν τρέχει κάποια επίπτωση στην υγεία του και θα πάρει εξιτήριο.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE