Του παίρνουν τη σφυρίχτρα!

Του παίρνουν τη σφυρίχτρα!

Πολύ χαμηλή βαθμολογία πήρε ο διαιτητής της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια Αντώνης Χριστοδούλου σύμφωνα με τον σημερινό έντυπο τύπο από τον παρατηρητή Χαράλαμπο Σκαπούλη.

Ο Χριστοδούλου βαθμολογήθηκε με 6,6. Πρόκειται για την χαμηλότερη βαθμολογία σε διαιτητή φέτος που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι στο τέλος της σεζόν! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE