ΛΑΡΝΑΚΑ: Μην ανησυχήσετε από σειρήνες και κινητοποίηση στο αεροδρόμιο- Πρόκειται για άσκηση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μην ανησυχήσετε από σειρήνες και κινητοποίηση στο αεροδρόμιο- Πρόκειται για άσκηση

Ανακοίνωση της Αστυνομίας ενημερώνει για άσκηση που πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Σενάριο για εικονική πυρκαγιά στο χώρο αναχωρήσεων

Πληροφορείται το κοινό ότι, σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 2020, γύρω στις 8:30μ.μ., θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ευρείας κλίμακας άσκηση έκτακτης ανάγκης (Full Scale Emergency Exercise) με θέμα: «Complete Terminal Evacuation».

Στην άσκηση, η οποία καθορίστηκε από τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports με τη συμμετοχή της πολιτικής αεροπορίας, θα λάβουν μέρος από πλευράς Αστυνομίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αεροδρομίου, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αεροδρομίων (Δ.Α.Σ.Α.) και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑ&Μ).

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, θα εκδηλωθεί εικονική πυρκαγιά σε σημείο του χώρου αναχωρήσεων, η οποία θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία και θα πραγματοποιηθεί εκκένωση του τερματικού του κτιρίου. Στο σημείο θα φθάσουν άμεσα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να ξεκινήσει η επιχείρηση πυρόσβεσης και διάσωσης.

Ενόψει των πιο πάνω επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας από το κοινό αφού πρόκειται για άσκηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE