Έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου λόγω των νέων μέτρων

Έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου λόγω των νέων μέτρων

Έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου συγκαλεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου την ερχόμενη εβδομάδα, με αποκλειστικό θέμα τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους εκκλησιασμούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από κύκλους της Αρχιεπισκοπής, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ αναμένεται να συγκαλέσει την ερχόμενη εβδομάδα και πιθανότατα την Τρίτη 15η Δεκεμβρίου έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου με αποκλειστικό θέματα τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους εκκλησιασμούς.

Μετά το πέρας της Ιεράς Συνόδου, θα εκδοθεί ανακοινωθέν. 

Σημειώνεται πως με βάση τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και τα οποία τίθενται σε ισχύ αύριο 06:00  μέχρι την 31η Δεκεμβρίου στις 05:00, ο  εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους τελούνται χωρίς την παρουσία πιστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE