Ο Καναδάς ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό

Ο Καναδάς ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό

Ο Καναδάς ενέκρινε την Τετάρτη το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοιό, και οι πρώτες δόσεις θα αρχίσουν να διανέμονται και να χορηγούνται σε όλη τη χώρα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Καναδάς είναι η τρίτη χώρα μετά τη Βρετανία και το Μπαχρέιν που δίδει το πράσινο φως για το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο αναπτύχθηκε μαζί με τη γερμανική BioNTech SE.

"Η έγκριση του εμβολίου υποστηρίζεται από αποδείξεις ότι είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και καλής ποιότητας", ανέφερε σε δήλωσή της η αρμόδια αρχή του Καναδά.

Αρχικά θα χορηγείται σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.