Είκοσι νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη 9/12

Είκοσι νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη 9/12

Είκοσι νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Τετάρτη στα κατεχόμενα, από σύνολο 1.319 διαγνωστικών εξετάσεων το τελευταίο 24ώρο.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί ανακοίνωσε ότι 3 επιβάτες εντοπίστηκαν θετικοί κατά την άφιξή τους στο παράνομο αεροδρόμιο, 13 σε λιμάνια, 3 περιστατικά είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ καταγράφηκε και μια μόλυνση εντός της κοινότητας.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον ιό στα κατεχόμενα ανέρχεται στους 1.223 ενώ έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE