Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος- «Ασκήθηκε βία για τη σύλληψή του»

Στα μπουντρούμια του Αττίλα νεαρός Ελληνοκύπριος- «Ασκήθηκε βία για τη σύλληψή του»

Στη σύλληψη Τουρκοκύπριου αλλά και Ελληνοκύπριου προχώρησαν την Τρίτη 8/12 οι κατοχικές Αρχές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο μετά από επιχείρηση της ψευδοαστυνομίας στην κατεχόμενη Λευκωσία συνελήφθη ο Ahmet Kilisli και ένας Ελληνοκύπριος του οποίου δημοσιεύονται τα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες.

Όπως αναφέρεται, στην κατοχή των δύο βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και την ίδια μέρα οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» με την «έδρα» να διατάζει την προφυλάκισή τους για δύο μέρες στα μπουντρούμια του ψευδοκράτους.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα πως για τη σύλληψή τους «ασκήθηκε η ανάλογη βία» αφού οι δύο φαίνεται πως προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE