Απελπισμένος ο Λεβέντης: «Καταστροφικά και άδικα τα μέτρα για τους μαγαζάτορες»

Απελπισμένος ο Λεβέντης: «Καταστροφικά και άδικα τα μέτρα για τους μαγαζάτορες»

Άδικα χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα σε ό,τι αφορά τους χώρους εστίασης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης. Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline τόνισε πως μερικοί από τους χώρους εστίασης θα αναγκαστούν να τερματίσουν οριστικά την λειτουργία τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Λεβέντης: «Δεν έχει σημασία το ότι θα ανοίξουν πάλι, αλλά το πως θα ανοίξουν. Από τον προηγούμενο Μάρτιο κλείνουν και ανοίγουν συνεχώς με περιορισμό στα άτομα, αυτό είναι καταστροφικό για τους μαγαζάτορες

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη περίπου 3.500 υποστατικά αναμένεται να κλείσουν από την Παρασκευή, ενώ οι οικονομικές ζημιές που προκλήθηκαν αυξάνονται συνεχώς, αν αναλογιστεί κανείς πως τις τελευταίες δυο εβδομάδες έκλειναν από τις 19:00 το απόγευμα και ιδιαίτερα σε Λεμεσό και Πάφο που παρέμειναν κλειστοί για δυο εβδομάδες.

 «Η βιομηχανία αδίκως πληρώνει τα λάθη άλλων. Μαζί τιμωρείται και ένα τεράστιο κομμάτι της οικονομίας. Τα μέτρα είναι άδικα.», δήλωσε

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE