Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Παρί με την Μπασάκσεχιρ το βράδυ της Τρίτης (08/12) καθώς στο 18′ οι φιλοξενούμενοι αποσύρθηκαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην αποβολή του βοηθού προπονητή, Πιερ Γουεμπό, ο οποίος φώναζε ότι o τέταρτος διαιτητής τον αποκάλεσε «νέγρο!».
Ο Ρουμάνος ρέφερι
Σεμπάστιαν Κολτέσκου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ProSport», μίλησε στους φίλους μετά τον αγώνα για τα όσα συνέβησαν, ξεκαθαρίζοντας τους πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστής.
Ξέσπασε ο Ρουμάνος διαιτητής του Παρί-Μπασάκσεχιρ: «Δεν θα διαβάσω τίποτα, δεν είμαι ρατσιστής»

Λίγες ώρες μετά την διακοπή του αγώνα Παρί-Μπασάκσεχιρ, ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, Σεμπάστιαν Κολτέσκου πήρε θέση για όσα ειπώθηκαν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι ρατσιστής.
Λίγες ώρες μετά την διακοπή του αγώνα Παρί-Μπασάκσεχιρ, ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, Σεμπάστιαν Κολτέσκου πήρε θέση για όσα ειπώθηκαν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι ρατσιστής.
The post Ξέσπασε ο Ρουμάνος διαιτητής του Παρί-Μπασάκσεχιρ: «Δεν θα διαβάσω τίποτα, δεν είμαι ρατσιστής» appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Το σπάνιο όνομα που γιορτάζει σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου
Φωτιά στην ΑΔΕ Λεμεσού: Σε καταστολή 39χρονος κρατούμενος με εγκαύματα 3ου βαθμού
Τι συμβαίνει με τις τιμές των ακινήτων και των ενοικίων; Πόσο επηρεάστηκαν από την κρίση στη Μέση Ανατολή – Ο «παράγοντας» Ισραήλ
Η Κύπρος στη μέγγενη των κρίσεων: Από τα σκάνδαλα μέχρι τη γεωπολιτική ένταση - Επτά δοκιμασίες σε 2,5 χρόνια
«Κοκκινίζει» η Κύπρος από τη σκόνη, μέχρι πότε θα κρατήσει - Βροχές και καταιγίδες στο μενού, δείτε την εξέλιξη του καιρού

