ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα αυστηρότερα μέτρα σήμερα από το Υπουργείο Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα αυστηρότερα μέτρα σήμερα από το Υπουργείο Υγείας

Βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο, που συγκάλεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά και την ανακοίνωση των κρουσμάτων της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 12:00 το Υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην ανακοίνωση νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως είχαμε αναφέρει, αναμένεται αυστηροποίηση των μέτρων, λόγω της επιδημιολογικής εικόνας που επικρατεί παρά των μέτρων που είναι σε ισχύ.

Σύμφωνα με τα όσα ανάφεραν οι επιδημιολόγοι σε δηλώσεις τους, οι τομείς που θα επηρεαστούν είναι τα σχολεία, οι χώροι εστίασης, τα εμπορικά κέντρα αλλά και οι εκκλησίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE