ΠΑΦΟΣ: Ψώνισε με την κάρτα που έκλεψε - Τον "πρόδωσε" το μήνυμα της Τράπεζας

ΠΑΦΟΣ: Ψώνισε με την κάρτα που έκλεψε - Τον "πρόδωσε" το μήνυμα της Τράπεζας

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 37 ετών προχώρησε τη Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2020 διάρρηξη κατοικίας στην οδό Ταξιαρχών στην Πάφο. Από την κατοικία κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα αξίας  περίπου 1000 ευρώ, ανάμεσα στα οποία ένα laptop ,ένα taplet, ένα κινητό τηλέφωνο και μια κάρτα της Ελληνικής τράπεζας.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, φέρεται ότι ο 37χρονος που είναι αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου,  επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την κάρτα σε περίπτερο στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ  με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί με μήνυμα στο κινητό του ο ιδιοκτήτης της πιστωτικής κάρτας.

Ακολούθως ο παραπονούμενος ενημέρωσε την Αστυνομία και μέσω μαρτυριών και κλειστού κυκλώματος αναγνωρίστηκε ο 37χρονος. 

Ο 37χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πάφου. 

Ανακρινόμενος, παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και ανέφερε επίσης που είχε δώσει μέρος της κλαπείσας περιουσίας, η οποία και ανεβρέθηκε. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE