Δύο χιλιάδες άτομα σε καραντίνα μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο στη Σιγκαπούρη

Δύο χιλιάδες άτομα σε καραντίνα μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε κρουαζιερόπλοιο στη Σιγκαπούρη

Ένας επιβάτης στο κρουαζιερόπλοιο Quantum of the Seas στη Σιγκαπούρη διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και περίπου 2.000 επιβάτες αναγκάστηκαν να μπουν σε καραντίνα στις καμπίνες τους.


Το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι μια μέρα πριν από το τέλος της προγραμματισμένης τετραήμερης κρουαζιέρας.

Οι αρχές στη Σιγκαπούρη επιτρέπουν τα ταξίδια μόνο σε κατοίκους της χώρας και οι κρουαζιέρες δεν κάνουν καθόλου στάσεις.

Εκπρόσωπος της εταιρείας Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι ότι όλοι οι επισκέπτες και το πλήρωμα που είχαν στενή επαφή με τον επιβάτη θα περάσουν από ελέγχους και θα περιοριστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE