ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Καθημερινά βροχές έχει το 'καιρικό μενού' - Δεν αποκλείεται να χιονίσει στο Τρόοδος

Τμ. Μετεωρολογίας: Καθημερινά βροχές έχει το 'καιρικό μενού' - Δεν αποκλείεται να χιονίσει στο Τρόοδος

Ασθενής χαµηλή πίεση παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή με το Τμήμα Μετεωρολογίας στην πρόγνωσή του να 'βλέπει' βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Διαβάστε αναλυτικά.

Το βράδυ της Τρίτης 8/12 περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά σε υπήνεµες περιοχές, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 9/12 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδική ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Το βράδυ της Τετάρτης 9/12, ο καιρός θα είναι κατά τόπους µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται, κυρίως σε παράλιες περιοχές, να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ ενώ η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Πέµπτη 10/12 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδική ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο.

Την Παρασκευή 11/12, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιονόνερο.

Το Σάββατο 12/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες κυρίως το απόγευµα και το βράδυ αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι το Σάββατο και θα κυµανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top