ΚΥΠΡΟΣ: Γυναίκα κέρδισε αυτοκίνητο και θέλει να το χαρίσει σε φτωχή οικογένεια – Η συγκινητική κίνηση της κυρίας Μέμνιας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Γυναίκα κέρδισε αυτοκίνητο και θέλει να το χαρίσει σε φτωχή οικογένεια – Η συγκινητική κίνηση της κυρίας Μέμνιας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μια κίνηση που σπάνια βλέπουμε και αξίζει χίλια μπράβο προχώρησε η κυρία Μέμνια Λεοτσάκου με την πράξη της να γίνεται ευρέως γνωστή από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας- Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο λογαριασμό της Μητρόπολης στο Facebook η κυρία Λεοτσάκου ήταν η νικήτρια του λαχνού που είχε ως δώρο ένα αυτοκίνητο.

Προς τιμήν της, η κυρία Μέμνια, όπως ενημέρωσε άτομο της Μητρόπολης δεν επιθυμεί να κρατήσει το μεγάλο αυτό δώρο και θέλει να το χαρίσει σε μια άπορη οικογένεια που το έχει ανάγκη.

Για την κίνηση της αυτή ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ.Βασίλειος «εκφράζει την ευγνωμοσύνη της Εκκλησίας στην αγαπητή Μέμνια και εύχεται σε αυτή και την οικογένειά της υγεία και μακροημέρευση και κάθε καλό από Θεού» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE