Πίεση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας για την ΕΠΙΛΕΚΤΗ κατηγορία της ΣΤΟΚ…

Πίεση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας για την ΕΠΙΛΕΚΤΗ κατηγορία της ΣΤΟΚ…

Οργανώνονται τα σωματεία των οποίων οι ομάδες, συμμετέχουν στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας (Δ’ κατηγορία) της ΣΤΟΚ. 

Χθες είχαν μια συνάντηση πρόεδροι ή εκπρόσωποι των ομάδων σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Αύριο θα κάμουν συνάντηση με την ΚΟΠ, από την οποία ζητούν εδώ και πολλές μέρες να ασκήσει πίεση προς το Υπουργείο Υγείας, ν’ ανάψει το πράσινο φως για να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Πριν μερικές μέρες, στο πλαίσιο των τελευταίων μέτρων και διαταγμάτων, αποφασίστηκε ότι επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ κατηγορίας το προσεχές Σαββατοκύριακο (12 και 13 Δεκεμβρίου).

Όμως, για άγνωστο λόγο, άφησαν στην απ’ έξω το πρωτάθλημα της Δ’ τη τάξει κατηγορίας της ΚΟΠ.

Να σημειώσουμε ότι το πακέτο μέτρων που αποφασίστηκαν πριν δέκα μέρες, λήγουν την προσεχή Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Μέχρι την Παρασκευή θα αποφασιστούν τα μέτρα -για μη διασπορά του κορωνοϊού – που θα ισχύσουν από τις 15 Δεκεμβρίου κι έπειτα και την περίοδο των εορτών.

The post Πίεση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας για την ΕΠΙΛΕΚΤΗ κατηγορία της ΣΤΟΚ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE