Δρ. Πανά: Πότε αναμένεται να αλλάξουν τα πράγματα – Τι απάντησε για ολικό lockdown – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Πανά: Πότε αναμένεται να αλλάξουν τα πράγματα – Τι απάντησε για ολικό lockdown – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον πολύ αυξημένο αριθμό κρουσμάτων και τα ενδεχόμενα νέα μέτρα που έρχονται τις επόμενες μέρες, όπως επίσης και για το που οφείλεται η τα αυξημένα περιστατικά, ενώ παράλληλα απάντησε πότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το πρωί της Τρίτης (08/12), είπε πως ακόμα χρειάζονται μέρες για να φανεί η αποτελεσματικότητα των μέτρων, όπως έγινε και στην Λεμεσό και την Πάφο.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως κατανοούν την κατανόηση του κόσμου και την κούραση, επισημαίνοντας πως αν ο κόσμος κάνει υπομονή και συμμορφωθεί τα πράγματα θα καλυτερέψουν όταν φύγουν οι χειμερινοί μήνες.

Τέλος για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown είπε πως προσπαθούν να το αποφύγουν.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE