Δρ. Πανά: Πότε αναμένεται να αλλάξουν τα πράγματα – Τι απάντησε για ολικό lockdown – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Πανά: Πότε αναμένεται να αλλάξουν τα πράγματα – Τι απάντησε για ολικό lockdown – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον πολύ αυξημένο αριθμό κρουσμάτων και τα ενδεχόμενα νέα μέτρα που έρχονται τις επόμενες μέρες, όπως επίσης και για το που οφείλεται η τα αυξημένα περιστατικά, ενώ παράλληλα απάντησε πότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το πρωί της Τρίτης (08/12), είπε πως ακόμα χρειάζονται μέρες για να φανεί η αποτελεσματικότητα των μέτρων, όπως έγινε και στην Λεμεσό και την Πάφο.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως κατανοούν την κατανόηση του κόσμου και την κούραση, επισημαίνοντας πως αν ο κόσμος κάνει υπομονή και συμμορφωθεί τα πράγματα θα καλυτερέψουν όταν φύγουν οι χειμερινοί μήνες.

Τέλος για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown είπε πως προσπαθούν να το αποφύγουν.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE