ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με όργιο αθλητών με 15χρονη σε πάρτι – Ανέβασαν το βίντεο στα social media

Σάλος με όργιο αθλητών με 15χρονη σε πάρτι – Ανέβασαν το βίντεο στα social media

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες στην ιστορία της πυγμαχίας ανάμεσα στον Μειγουέδερ και τον Πακιάο, σε ένα πάρτι γινόντουσαν... όργια με ανήλικη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Mirror, σε βίλα στο Εδιμβούργο της Σκοτίας την ώρα του μεγάλο αγώνα, γινόταν ένα πάρτι για αθλητές για να δουν το ματς.

Ωστόσο, υπήρχαν στο πάρτι και ανήλικες και άφθονο αλκοόλ και φτάσαμε στο όργιο ανάμεσα σε αθλητές και μια 15χρονη. Μάλιστα, όλο το σκηνικό βιντεοσκοπήθηκε από φίλους των αθλητών.

Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε μόλις λίγες ώρες αργότερα στα social media και η ίδια η ανήλικη με μήνυμά της εξέφρασε παράπονο για το γεγονός ότι την εκμεταλλεύτηκαν! Δεν βρήκε, όμως, ανταπόκριση από άλλους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι όχι μόνο δεν εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, αλλά την οργή τους για όσα συνέβησαν. «Στο βίντεο δεν φαινόταν να σε πειράζει»,

«Ενοχλήθηκες που σε εκμεταλλεύτηκε, ενώ έκανες σεξ και σε βιντεοσκοπούσαν» ήταν κάποιες από τις πιο... κόσμιες αντιδράσεις. «Η βίλα  νοικιάστηκε για  τους αθλητές που ήθελαν να δουν τον αγώνα. Υπήρχαν και άλλες ανήλικες και πολύ αλκοόλ. Κάποιοι είχαν βγάλει τα κινητά τους και έβγαζαν βίντεο την ώρα που η 15χρονη έκανε σεξ» ανέφερε φίλη της κοπέλας.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top